logo iws web

Kiadó termeink

Az épület

Megközelíthetőség:

Autóval:

Budapestről, a BAH-csomópont felől a Budaörsi úton haladva, az M1/M7 autópálya Törökbálint / Depo kijáratnál térjen le, majd kövesse a Budaörs – Nyugat jelzést. A Sport utca – Bretzfeld utca – Szabadság út útvonalon (az 1 sz. főúton), a körforgalomból a Szivárvány utca felé térjen le (3. kijárat), majd onnan jobbra kanyarodva található a Puskás Tivadar út. Ezen az útvonalon útdíjat kell fizetni!
Útdíjfizetés nélkül: a Budaörsi útról térjen le az 1. sz. főútra – Budaörs felé, ezen haladva kb. 6 km-t, a körforgalomból a Szivárvány utca felé térjen le (3. kijárat), majd innen jobbra található a Puskás Tivadar út.
Parkolási lehetőség: az épület előtt, illetve a környező utcákban, kültéri parkolókban. A parkolás ezekben az utcákban díjmentes! Ügyfeleink részére saját vendégparkolót is biztosítunk, melyre vonatkozó igényét kérjük, minden esetben előre egyeztetni szíveskedjen, hogy a sorompó nyitásáról gondoskodjunk!

Tömeg­közlekedéssel:

Kelenföld vasútállomástól az alábbi autóbuszok bármelyikével a Gimnázium megállóig: 40 (18 perc), 40E (14 perc), 88 (14 perc), 88A (18 perc), 188 (18 perc), 188E (12 perc). Onnan gyalog a Szivárvány utca felé, majd arról jobbra nyílik a Puskás Tivadar út. A Móricz Zsigmond körtérről a 240 autóbusszal a Gimnázium megállóig (23 perc). Onnan gyalog a Szivárvány utca felé, majd arról jobbra nyílik a Puskás Tivadar út. A budapesti vonaljegy és átszállójegy a járat teljes hosszán érvényes. A Budapest-bérlethez a fővároson kívüli szakaszra vonaljegyet, vagy környéki helyközi vonaljegyet kell érvényesíteni.

A termek

Termek felszereltsége: Valamennyi termünk természetes megvilágítású, a feltüntetett maximum létszámnak megfelelő asztalt, valamint széket tartalmaz iskolapados elrendezésben, továbbá biztosítunk hozzá flip chart táblát (filctollal), projektort, korlátlan WiFi elérhetőséget, ruhafogast és szeméttárolót. Amennyiben más berendezési formára van szüksége, úgy kérjük, az átpakolás időtartamát számolja bele a foglalási időbe!

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 8:00-21:00, Szombaton 8:00-16:00 óráig.

Sorszám

Méret

Létszám*

Bérleti díj**

1. terem

50 m²

34 fő

19 000 Ft/fél nap (4 óra)
35 000 Ft/nap(8 óra)

2. terem

38 m²

24 fő

15 000 Ft/fél nap (4 óra)
28 000 Ft/nap (8 óra)